På GåNG

Här är en liten inblick i vad som är på gång i vårt lilla hörn av världen. För uppdaterad information följ receptutvecklingen via @swedishvegan på instagram.

 
 
glutenfritt_OMSLAG.jpg

Snart som e-bok.

Vi jobbar nu febrilt med att färdigställa en reviderad digital version av Karolinas bästsäljare “Stora boken om naturligt glutenfri bakning”.

Receptutveckling pågår …

Receptutveckling pågår …

STORA BOKEN ALLA VÄNTAR PÅ…

Aktiviteten i testköket är febril med finjusteringarna av Karolinas epos deus som går under arbetsnamnet “Stora boken”. Större, mer omfattande än något som tidigare givits ut. Frukten av 10 års arbete. Frågan är bara kommer den någonsin bli klar? Kan den som väntar på något gott vänta för länge? Vi på omnimedia gör i alla fall allt vi kan för att den skall vara tillgänglig att förbeställa för dig under vintern 2019 tillsammans med ett fin fint erbjudande.


AQUAFABA

Karolina är av de ursprungliga deltagarna och en tongivande röst det kollektiv av kreatörer som tagit fram aquafaba-metoden som utan att överdriva revolutionerat veganbakningen för alltid. Utan den ingen fluffig maräng, inga lätta tårtbottnar, inga luftiga muffins. Karolina är nu i tagen att sammanställa de senaste 4 årens globala kunskap. Vi är alla fyllda av förväntan och längtar efter att inspireras och stödja vidare forskning i detta ännu unga område som skapar recept på en helt ny nivå.

Aquafaba.jpg

muffins_OMSLAG_spiral.jpg

back by popular demand

Boken som försvann som kokosfett i solsken är nu på väg till baka. Judit med familj jobbar nu på de sista justeringar på denna förbättrade 2:a upplaga.